Check

Wat doe je als op je bucket-list ‘voor de lol wat muziek maken met vrienden staat?’ Je stapt in elke cliché dat de scène rijk is, schrijft wat eigen nummers, beetje pop, beetje rock, beetje powerballad.

En je volgt je droom…

Vier enthousiaste vrienden die genieten van elke seconde op het podium!

CHECK

Onze droom

Natuurlijk maken we muziek omdat we dat leuk vinden en het ons voldoening geeft, maar wie droomt er niet van meer??!

Een eigen album opnemen, een tour door Nederland, door Europa, een uitverkocht concert….
We blijven dromen!

Dennis Tijssen – Drummer

Dennis komt uit een muzikaal gezin en het was dan ook geen verrassing dat hij op jonge leeftijd al aan zijn muzikale reis begon. Na jarenlang als trompettist vele optredens te hebben verzorgd, besloot hij in 2013 om zich volledig te storten op drummen!

Met zijn 110% mentaliteit, zijn perfectionisme en doorzettingkracht is hij van onschatbare waarde voor Check. Naast drummen, houdt hij zich ook bezig met het componeren van onze nummers.

Zijn motto is: ‘Never give up on something you believe in!

Niels Hendriks – Bassist / Zanger

Niels heeft altijd al het gevoel gehad dat hij iets met muziek moest gaan doen, maar het kwam er gewoon nooit van. In 2012 besloot hij gitaarles te gaan nemen en nadat hij in 2013 de band Check oprichtte stapte hij over op basgitaar. In 2017 heeft hij de opleiding tot producer aan de Volver Sound Academy afgerond.

Niels schrijft veel van onze nummers, beheert al onze social media kanalen en fungeert als contactpersoon voor de band.

Zijn motto is: ‘You only get one chance so live your dream!

Pieter Daas – Gitarist

Pieter heeft in zijn tienerjaren een tijd gitaarles gehad maar door zijn studie verdween zijn gitaar voor lange tijd naar de zolder. Toen Check na de oprichting in 2013 een gitarist zocht, twijfelde Pieter geen moment en ging hij het avontuur aan. Met zijn strakke riffs zorgt hij voor de volle sound van de band.

Pieter daagt de rest van de band graag uit om wat rockeriger te spelen en zorgt tevens voor de vrolijke noot binnen de band.

Zijn motto is: ‘Don’t worry, be happy!

Timo Totté – Zanger / Gitarist

Timo is bandlid van het eerste uur en een gepassioneerde muzikant. Nadat hij een aantal jaren zichzelf het gitaar spelen had aangeleerd, kreeg hij voor zijn verjaardag een zangles cadeau. Vanaf toen is hij zich ook op zang gaan toeleggen. Deze alleskunner weet van geen ophouden, bedenkt telkens nieuwe melodieën en droomt van meer.

Timo schrijft ook nummers, componeert en is met zijn warme stem bepalend voor onze sound!

Zijn motto is: ‘All your dreams can come true, if you have the courage to pursue them!